Micro Microlino - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 134.000,- Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Microlino.

Micro Microlino Standard Range - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
91 kmRækkevidde (WLTP)
NejLadetid (10-80%)
12,5 kW (17 hk)Motorens ydeevne

Micro Microlino er en Mikrobil i Bybil-klassen. Prisen d. 9 dec 23 var fra 134.000,-, hvilket placerer elbilen fra Micro som den 2. billigste Mikrobil i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Micro Microlino kommer i varianterne; Microlino Standard Range, Microlino Medium Range og Microlino Long Range. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Euro NCAP Crashtest af Micro Microlino Standard Range

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Micro Microlino Standard Range. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Micro Microlino Standard Range

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Micro Microlino Standard Range og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen