Fokus: Om iPhone SE 2020, nyeste Android-mobiler og mobilt bredbånd

I denne uge snakker vi om den nye iPhone SE 2020, OnePlus 8-serien, Nokia 8,3, Motorola Edge+ og finder de billigste mobile bredbåndsabonnementer.

Fokus: Om iPhone SE 2020, nyeste Android-mobiler og mobilt bredbånd

Vi har forladt vores corona-fri hjem og vovet os ind på kontoret, for at kunne bringe dette afsnit af Fokus. Det er selvfølgelig med afstand og spandevis af håndsprit, at vi bringer jeg dagens emner.

Læs også: Den billigste iPhone SE er nu i butikkerne

Og i denne omgang snakker vi om de nyeste mobiler på markedet, fra både Apple, OnePlus, Nokia og Motorola. I denne tid er brugen af mobilt bredbånd eksploderet, så derfor tager vi et kig på de bedste og billigste abonnementer.

Læs også: De billigste bredbånd med 1000 Mbit

Vi er også omkring den nye officielle coronavirus-app, som har fået en ret uheldig start samt Huaweis nye P40-serie og muligheder for at hente de nødvendige apps på denne.

Nogle af årets mest spændende mobiler

De sidste par uger har budt på en perlerække af spændende nye mobiltelefoner, som tyder på at blive nogle af årets bedste og mest solgte. Først og fremmest er der den længe ventede iPhone SE 2020, som er den nye kompakte iPhone til at overtage pladsen for den fire år gamle iPhone SE.

Læs også: iPhone SE 2020 eller iPhone 11 – her er det bedste køb

Men der er også masser af nyt fra Android-verdenen: Motorola er på vej med hvad der ligner en gedign topmodel, Edge+, OnePlus’ nye 8-serie er ude og snart i butikkerne og Nokia ser ud til at være en topmodel fra finnerne.

Læs også: Test: OnePlus 8 Pro – En af årets bedste

Stil os spørgsmål

Som altid så svarer vi også på brugernes gode spørgsmål. Har du et spørgsmål til os, så skriv gerne en kommentar heruder.

Husk at abonnere på vores Youtube-kanal, så du fanger alle vores kommende videoer om mobiler, gadgets og abonnementer.