Clever lancerer Box – ny ladeløsning med rabat på opladning

Clever Box er en ny ladeløsning til hjemmet med hjemmeladeboks med serviceaftale, men uden abonnement. Se priser på ladeboks og opladning.

Clever lancerer Box – ny ladeløsning med rabat på opladning

Clever lancerer i dag en ny ladeløsning til hjemmet, der har fået navnet Clever Box. Clever Box er en hjemmelader, der kommer med serviceaftale, men uden abonnement.

Se også: Test af elbiler

Opladning ude, hjemme, på arbejdspladsen eller når man handler ind – man kører ikke et sted hen for at lade elbilen op, men lader elbilen op, der hvor man skal hen. Det er i hvert fald tanken, men det er ikke altid ladeinfrastrukturen er med på den. Flere og flere får elbil, og derved bliver behovet for opladning hjemme større. Derfor lancerer Clever nu et nyt produkt til de elbilister, der har et lavt kørselsbehov og hovedsageligt lader derhjemme.

”Det skal være nemt at vælge elbilen til, og derfor er det vigtigt, at markedet løbende tilbyder produkter, der lever op til kundernes behov. Derfor lancerer vi nu Clever Box som et alternativ til vores abonnementsløsning til kunder med et lavt kørselssbehov, der hovedsageligt lader derhjemme. Med Clever Box får du refusion af din elafgift, rabat på alle vores ladepunkter i hele landet, og så kan du benytte Intelligent Opladning og automatisk lade din bil, når strømmen er billigst og udleder mindst mulig CO2. Vi gør det selvfølgelig også nemt at skifte mellem abonnement og Clever Box, hvis behovet opstår”, fortæller produktchef Jacob Hviid Birkelund.

Clever Box tilbydes også til elbilister, der har solceller og nedsat elafgift og som er strømkunder hos Clever Power.

Clever Box: Hjemmelader, serviceaftale og kWh pris

Prisen for en Clever Box ladeboks er 10.999 kroner inklusiv installation. Er man hurtig får man fra 1. marts – 30. juni serviceaftale til 0 kroner, hvorefter prisen er 119 kroner per måned.

Med en Clever Box får man derudover rabat, når man oplader på Clevers netværk. Ifølge ladeoperatøren sparer man 60 øre per kWh i forhold til Clever Go-priser. Clever Go koster normalt 3,19 kroner per kWh for normal- og hurtigopladning og 4,69 kroner per kWh for lynopladning.

Det er muligt at gå fra et Clever-abonnement til Clever Box, hvilket koster 3.499 kroner for frikøb af Clever-ladeboksen.

Se også: Find den rigtige forsikring til din elbil