Jason Momoa kan blive stjernen i den kommende Minecraft-film

Det forsinkede filmprojekt med Minecraft fra Warner Bros ser endelig ud til at blive til noget og det med Jason Momoa i hovedrollen.

Jason Momoa kan blive stjernen i den kommende Minecraft-film

En filmversion af Mojang Studios Minecraft er ved at blive virkelighed. Veteranen inden for actionfilm Jason Momoa forhandler lige nu om at blive stjernen i den kommende filmversion af det populære spil, skriver The Hollywood Reporter.

Undervejs siden 2014

Der er endnu ikke underskrevet nogen kontrakt, men en mulig rekruttering af Momoa er et godt tegn for filmens fremtid, en film Warner Bros. ellers har haft på hvileblus.

Warner Bros. havde oprindelig planer om at sende filmen i biograferne i marts 2022, men forsinkelser i produktionen på grund af pandemien fik filmselskabet til at lægge den på hylden, fortæller The Hollywood Reporter.

Vanskelighederne for filmen begyndte inden corona. Helt tilbage i 2014 forlod den originale instruktør og tekstforfattere filmen på grund af uenigheder med Mojang.

Se også: Mobilt bredbånd til streaming

Producerne af Dune med i Minecraft film

Nu skal Napoleon Dynamites Jared Hess efter sigende instruere filmen, og producerne bag genindspilningen af Dune, Mary Parent og Roy Lee, skal også være med ombord.

Det er uvist hvilken rolle, Momoa skal spille i filmen, og vi ved heller ikke hvilke dele af spillet fra 2011, der kommer med i filmen, eller om vi får favoritter som Minecraft Steve at se.

Filmens storyline, som Mojang Studios offentliggjorde i 2019, er ret enkel at gå til: “Den ondsindede Ender-drage begiver sig ud på en ødelæggende vej, hvilket får en ung pige og hendes gruppe af usandsynlige eventyrere til at forsøge at redde Oververdenen.”

Se også: Bedste telefoner til streaming

Rettighederne udløber januar 2023

Fans af spillet kan altså forvente, at projektet snart kommer i gang. The Ankler fortæller, at Warner Bros’ rettigheder til Minecraft udløber i januar 2023, så produktionen af filmen skal i gang inden da.

Se også: Mobilabonnementer med serier