Quibi: Ny streamingtjeneste til serier og film – se dansk pris

Quibi er ny streamingtjeneste til serier og film på 7-10 min, optimeret til mobiltelefoner og med store Hollywood-navne ryggen - se dansk pris.

Quibi: Ny streamingtjeneste til serier og film – se dansk pris

Quibi er en ny streaming-tjeneste til film og videoer med fokus på originalt indhold – det specielle ved tjenesten er dog, at hvert afsnit eller del er på 7-10 minutter og er specielt optimeret til mobiltelefoner. Sådan fungerer Quibi og se også dansk pris.

At lancere Quibi mobilstreaming midt i en pandemi kan være supersmart eller helt galimatias, det er endnu uvist. Folk har jo masser af tid til at se programmer og film, og samtidig er mange nok så rastløse, at det kan være et hit med programmer i små bidder ad gangen. Uanset hvordan det forholder sig, så kommer Quibi nu officielt midt i coronapandemien, og de første 90 dage er en gratis prøveperiode.

Quibi – videostreaming optimeret til mobiltelefoner

Det, der er særligt ved Quibi, er, at den kun kan ses på smartphones og tablet, og hovedsageligt er skabt til telefonen. Fokus ligger på originale programmer, og hvert program er delt op i kapitler på 7-10 minutter. Det er lidt som streamingens TikTok eller SnapChat.

Der er programmer at finde inden for flere genrer – fra dokumentarprogrammer og film til scripted shows og reality-programmer.

Alle programmer, der allerede er produceret eller bliver det i fremtiden er filmet og klippet på en måde, så du kan skifte mellem portræt og landskab uden at det forstyrrer seer-oplevelsen. Den særlige stil kaldes Turnstyle og er noget af det, Quibi sælger sin tjeneste på. Det og den ”quikke byte” programstil, deraf navnet Quibi.

Foto: Mobilsiden

Store Hollywood navne i ryggen

Endelig har Quibi masser af namedropping-muligheder, for de har investorer som Steven Spielberg, Anna Kendrik og Guillermo del Toro. Grundlæggeren er ingen mindre end tidligere Disney- og DreamWorks-chef Jeffrey Katzenberg.

Stjernerne dukker også op i tæt rækkefølge i selve programmerne. Her kan man nyder navne som Liam Hemsworth, Sophie Turner, Queen Latifah, Jennifer Lopez, Chrissy Teigen og mange flere.

Når det gælder programmer i non-fiction-genrerne har de stjerner som LeBron James og Chance the Rapper, og også dagligt indhold fra BBC, NBC, ESPN og Telemundo er at finde i Quibi-kataloget.

Se også: Telefoner med bedste skærm

Også med nyhedsprogrammer

Det er dog ikke sjov og underholdning det hele. Som verdenssituationen ser ud lige nu, tilbyder Quibi et dagligt nyhedsprogram, Daily Essentials, på 5-6 minutter.

Det skulle være lettere at tage til sig end de almindelige nyhedsprogrammer.

Se også: Mobilabonnementer med streaming

Gratis prøveperiode i 90 dage – herefter 69 kroner om måneden

Man kan få sig en prøveperiode på 90 dage, hvis man registrerer sig inden 30. april. Herefter koster tjenesten 69 kroner om måneden.

Appen downloader man fra Google Play Store og den ligger allerede klar i mange lande, også Danmark. Du kan hente Quibi til Android her og iOS her.

Se også: Nyheder om streaming

Opfølgning på sagen

Her får du sagens videre forløb. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 3/4/2020 fik historien nye ben at gå på med artiklen om Afstemning: Hvor stor skal skærmen i mobilen være? – Den videre historie om temaet finder du her. Se også seneste nyt om temaet her..