Snart kan Apple TV 4K også afspille Youtube i 4K

tvOS 14 skulle egentlig have bragt 4K-opløsning til Apple TV 4K, men til manges forundring skete dette ikke. Dog tyder det på, at Youtube i 4K endelig er på vej til Apple TV 4K.

Snart kan Apple TV 4K også afspille Youtube i 4K

tvOS 14 kom med en lang række nyheder til Apple TV 4K, inklusiv muligheden for at afspille Youtube i apparatets højeste opløsning. Men da tvOS 14 blev rullet ud, så blev det hurtigt opdaget at denne mulighed manglede. Det ser ud til at ændre sig nu.

Flere brugere på Reddit skriver nemlig, at de nu kan afspille Youtube-indhold i 4K på Apples streamingenhed. 4K-opløsningen i Apple TV 4K er blevet opdaget på både tvOS 14, tvOS 14.0.1 og tvOS 14.2.

Men du kommer nok til at vente lidt endnu, for funktionaliteten er endnu ikke rullet ud til alle. Flere medier har været i fuld gang med at teste, hvor de stadig kun har oplevet den typiske opløsning i fuld HD.

Læs også: Disse 10 streamingtjenester med video og film kan prøves gratis

Ingen HDR endnu

Godt nok har flere nu fået Youtube i 4K på Apple TV 4K, men her er endnu ikke hverken HDR eller mere end 30 fps af spotte. Det vides endnu ikke om HDR overhovedet kommer eller om det er begrænset af Apple TV.

Det tyder dog på at Youtube i 4K nu ruller ud til Apple TV 4K, som Google lovede tilbage i september.

Har du tjekket om du kan afspille det i 4K på Apple TV?

Læs også: De billigste streamingtjenester: Hvad koster de?

Emnet følges op

Her følger vi op med den seneste udvikling. Lasse Olsen fortsatte historien. 1/10/2020 tunede vi igen ind på emnet med historien om Rygte: PlayStation 5 og Xbox Series X får Apple Tv-appen – Den videre beretning kan læses her. Se også de seneste nyheder om temaet her.