Test af OnePlus 9 Pro og 9 – Svært at finde bedre alternativer

OnePlus 9 Pro og 9 er to af de allerbedste køb lige nu, særligt hvis pris og kvalitet skal følges ad. Se vores test samt bedste alternativer.

OnePlus 9 Pro og 9 er to fremragende telefoner til prisen og det er svært at finde bedre alternativer til de to telefoner lige nu. Test og anmeldelse med for og imod køb samt guide til de bedste alternativer.

Den helt store nyhed ved begge telefoner er samarbejde med kameraproducenten Hasselblad. De skal hjælpe OnePlus med at blive førende på kameratelefoner og i disse to telefoner er det softwaren, de har hjulpet til med at forbedre. Det betyder, at farvekalibreringen er blevet forbedret, så farverne ser mere naturlige ud.

Derudover leverer de to telefoner høj kvalitet på brugerflade, brugervenlighed, opladning, batteritid, gaming og opkobling til nettet. Se vores test og anmeldelse af de to telefoner og hør, hvilke fordele og ulemper de begge har. Vi tipper også til tre af de mest populære alternativer til begge telefoner.

Pris på OnePlus 9 Pro og 9

Pro-modellen har en vejledende pris på 6.999 kroner, mens den almindelige mobil koster 5.499 kroner. Det er som sagt kun vejledende priser. Herunder kan du finde de bedste aktuelle priser på begge telefoner.

Find de bedste priser på OnePlus 9 Pro

Find de bedste priser på OnePlus 9