OnePlus TV får 8 højtalere, Dolby Vision og Dolby Atmos

Så er der igen nyt om OnePlus kommende Smart-TV. Amazon har nemlig afsløret, at TV'et får 8 højtalere, Dolby Vision og Dolby Atmos.

OnePlus TV får 8 højtalere, Dolby Vision og Dolby Atmos

OnePlus’ første TV nogensinde bliver lanceret senere i denne måned. Vi ved allerede, at det vil blive udstyret med en 55 tommer 4K QLED-skærm, et Mediatek MT5670 chipsæt, 3GB RAM, Android TV og få mindst tre år med softwareopdateringer. Nu har Amazon afsløret nyt om lyden.

Amazon undersiden afslører, at OnePlus TV vil få hele otte højtalere på 50W, med en “bas der fylder stuen op”. På lydsiden kommer også Dolby Atmos og på det visuelle Dolby Vision. 

OnePlus TV får som sagt Android TV, med OnePlus’ eget skin ovenpå. TV’et bliver et high-end produkt, der skal konkurrere med Samsung, Sony og LG, men være skarpere på prisen.

OnePlus TV
Foto: OnePlus
OnePlus TV
Foto: OnePlus

OnePlus TV lanceres den 26. september

Det er ikke officielt endnu, men lanceringen forventes at ske den 26. september, hvor også nye OnePlus smartphones, OnePlus 7T og 7T Pro, forventes.

Jeg bliver mere og mere fristet af OnePlus TV. Hvad med jer?

Fortsættelsen:

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 3/9/2019 gik vi videre med en artikel der omhandler Samsungs OnePlus-konkurrent er nu officiel: Galaxy A90 – Læs fortsættelsen her. Få også seneste nyt om emnet her.