OnePlus Nord 3 tæt på lancering: Se specifikationer

OnePlus' Nord-serie er mobiltelefoner, hvor man får fuld valuta for pengene. Med flotte specifikationer ser Nord 3 ikke ud til at være en undtagelse.

OnePlus Nord 3 tæt på lancering: Se specifikationer

OnePlus er angiveligt snart klar med deres næste flagskibsdræber, der med flotte specifikationer og en lavere pris skal friste mobilkøbere. Vi tager et kig på de rygtede specifikationer, design og lanceringstidspunkt for OnePlus Nord 3.

Se også: Sammenlign mobiltelefoner fra OnePlus

Kan blive årets bedste mellemklasse-mobil

Har du ikke lyst til at bruge en halv månedsløn på en ny mobiltelefon, er flere af de billigere mellemklasse-mobiltelefoner i dag ekstremt kapable og gode køb, hvor man ikke går meget på kompromis i forhold til de dyre topmodeller.

Blandt de mest populære producenter af mobiltelefoner i mellemklassen finder vi OnePlus, der tilbage i 2020 lancerede Nord-serien. Nord-serien er deres bud på mobiltelefoner, hvor meget man meget mobiltelefon til billigere penge.

Den seneste topmodel i serien var Nord 2, der blev lanceret i 2021. OnePlus Nord 2 fik stor ros i vores test og blev en meget populær mobiltelefon, der i dag stadig er en fin mobiltelefon.

Nord 3 bliver den nyeste telefon i serien – og den ser meget lovende ud, hvis altså den bliver fornuftigt prissat. Det kunne meget vel blive årets mest mobiltelefon i prisklassen.

Læs også: De bedste Android-mobiltelefoner – fra billig til dyr

Rygtede specifikationer på OnePlus Nord 3

Lige som dens forgænger ser OnePlus Nord 3 ser ud til at få nogle flotte specifikationer. Det er ikke alle specifikationer, der er lækket endnu, men lidt er der at kigge nærmere på.

Den udstyres med et Mediatek Dimensity 9000-chipset, op til 16 GB RAM, 256 GB lagerplads og med Android 13-software med OxygenOS.

Skærmen er på 6,7 tommer og af typen AMOLED med 120 Hz opdateringshastighed. Batteriet er på 5.000 mAh med op til 80 Watt opladning.

Den er vil være udstyret med 50 MP hovedkamera plus 8 MP ultra vidvinkel og 2 MP makrokamera.

Det er dog altsammen rygter, så tag det med et gran salt.

Pris og lancering af Nord 3

Der er endnu ikke en dato på lanceringen af OnePlus Nord 3, men det er angiveligt meget tæt på. En pris er der heller ikke endnu, men vi regner med, at den bliver prissat som dens forgænger. OnePlus Nord 2 fik en vejledende pris fra 3.299 kroner.

Se også: Test af mobiltelefoner