Google Pixel 8 og 8 Pro: Specifikationer og priser

Næste generation af smartphones fra Google er lige på trapperne. Læs seneste rygter om pris på specifikationer på Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro.

Google Pixel 8 og 8 Pro: Specifikationer og priser

Vi nærmer os en lancering af Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro. Nye rygter afslører specifikationer og priser på de kommende mobiltelefoner.

Se også: Test af nyeste telefoner fra Google

Højere pris på Google Pixel 8-serien

2022 var første gang, at Google officielt introducerede deres Android-telefoner i Danmark, Pixel-serien. Pixel 7-serien blev modtaget her i Danmark, hvor Pixel 7 Pro i vores test fik en flot score.

Samtidig har top 10-lister fra flere teleselskaber vist, at danskerne har taget vel i mod Google Pixel 7-serien. Nu varer det ikke længe inden Google står klar med en helt ny generation.

Der er dog det lille “men”, at Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro meget vel kan blive dyrere end deres forgængere var. Rygterne fortæller nemlig, at både Pixel 8 og Pixel 8 Pro kan blive 50 til 100 dollars dyrere.

Heldigvis var Google Pixel 7 Pro langtfra den dyreste topmodel lanceret sidste år. Den vejledende pris lød på 6.999 kroner.

Topmodellen kan altså ende med at koste mellem 7.000 og 8.000 kroner.

Google Pixel 7 Pro er faldet meget i pris siden da. Se den aktuelle pris på Pixel 7 Pro her.

Konceptbillede af Pixel 8

Specifikationer på Google Pixel 8 og 8 Pro

Google Pixel 8-serien forventes at få en række gode opgraderinger, heriblandt hurtigere ydeevne, bedre kameraer og mere lagerplads.

De vil blive udstyret med det samme chipset, nemlig det nye Tensor G3, der er designet af Google. De får også det samme hovedkamera, der er den nye 50 megapixel Samsung ISOCELL GN2 sensor. Pixel 7-serien bød på et fantastisk kamera og Pixel 8-serien forventes at være endnu bedre.

Pixel 8 vil have en 6,1 tommer AMOLED-skærm med 120 Hz og fuld HD-opløsning. Man vil kunne vælge mellem 128 og 256 GB lagerplads. Den kommer i farverne Licorice, Peony og Haze.

Pixel 8 Pro vil have en 6,7 tommer AMOLED-skærm med adaptiv opdateringshastighed op til 120 Hz (LTPO).

Den får også et nyt ultravidvinkelkamera og det samme telefotokamera som i Pixel 7 Pro.

I denne model kan man vælge helt op til 512 GB lagerplads. Den kommer i farverne Licorice, Porcelain og Sky.

Ovenstående er stadig rygter, så tag det med et gran salt.

Læs også: Kameraet i Pixel 8 kan blive fremragende

Lanceres til oktober

Google forventes at lancere Pixel 8 og Pixel 8 Pro i oktober. Pixel 7-serien blev lanceret den 13. oktober, som var en torsdag. Vores bud på en Pixel 8-lanceringsdato er den 12. oktober.

Se også: Nyheder og rygter om mobiltelefoner