Fisker Ocean - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 283.125,- Test Score er 76/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Ocean.

Fisker Ocean Sport - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
464 kmRækkevidde (WLTP)
33 min.Ladetid (10-80%)
205 kW (279 hk)Motorens ydeevne

Fisker Ocean er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 18 apr 24 var fra 283.125,-, hvilket placerer elbilen fra Fisker som den 9. billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Fisker Ocean kommer i varianterne; Ocean Sport, Ocean Ultra og Ocean Extreme. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Fisker Ocean har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Fisker Ocean Sport. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 76/100, hvilket placerer Fisker Ocean udenfor Top 10 bedste 34 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Fisker Ocean Sport

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Fisker Ocean Sport. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Fisker Ocean Sport

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Fisker Ocean Sport og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen