JAC e-JS4 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 279.900,- Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på e-JS4.

JAC e-JS4 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
433 kmRækkevidde (WLTP)
48 min.Ladetid (10-80%)
142 kW (193 hk)Motorens ydeevne

JAC e-JS4 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 18 apr 24 var fra 279.900,-, hvilket placerer elbilen fra JAC som den 5. billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

JAC e-JS4 kommer kun i denne ene variant.

Euro NCAP Crashtest af JAC e-JS4

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af JAC e-JS4. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en JAC e-JS4

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor JAC e-JS4 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen