Jaguar I-Pace - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 994.900,- Test Score er 79/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på I-Pace.

Jaguar I-Pace EV400 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
408 kmRækkevidde (WLTP)
45 min.Ladetid (10-80%)
294 kW (400 hk)Motorens ydeevne

Jaguar I-Pace er en SUV i Stor mellemklasse. Prisen d. 18 apr 24 var fra 994.900,-, hvilket placerer elbilen fra Jaguar blandt de noget dyrere SUV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Jaguar I-Pace kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Jaguar I-Pace har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Jaguar I-Pace EV400. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 79/100, hvilket placerer Jaguar I-Pace som den 4. bedste SUV i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Jaguar I-Pace EV400

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Jaguar I-Pace EV400. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Jaguar I-Pace EV400

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Jaguar I-Pace EV400 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen