Jaguar I-Pace - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 739.900,- Test Score er 79/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på I-Pace.

Jaguar I-Pace EV400 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
470 kmRækkevidde (WLTP)
45 min.Ladetid (10-80%)
294 kW / 400 hkMotorens ydeevne

Jaguar I-Pace er en Crossover i Stor mellemklasse. Prisen d. 6 dec 23 var fra 739.900,-, hvilket placerer elbilen fra Jaguar som den billigste Crossover i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Jaguar I-Pace kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Jaguar I-Pace har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Jaguar I-Pace EV400. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 79/100, hvilket placerer Jaguar I-Pace som den bedste Crossover i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Jaguar I-Pace EV400 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Jaguar I-Pace EV400

Kvalitet/Pris Ratio for Jaguar I-Pace EV400 er 1.26, hvilket placerer Jaguar I-Pace EV400 som den Crossover i Stor mellemklasse der er 2. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 1.26 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en Crossover i Stor mellemklasse, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Jaguar I-Pace EV400 er; 1.26 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Jaguar I-Pace EV400 scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Jaguar I-Pace EV400 er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 91%
Børn 81%
Sikkerhedsfunktioner 81%
Bløde medtrafikanter 73%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Jaguar I-Pace EV400 - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Jaguar I-Pace EV400

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Jaguar I-Pace EV400 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen