Lexus RZ 450e - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 559.500,- Test Score er 76/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på RZ 450e.

Lexus RZ 450e - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
406 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
230 kW (313 hk)Motorens ydeevne

Lexus RZ 450e er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 20 jul 24 var fra 559.500,-, hvilket placerer elbilen fra Lexus blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Lexus RZ 450e kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Lexus RZ 450e har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Lexus RZ 450e. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 76/100, hvilket placerer Lexus RZ 450e udenfor Top 10 bedste 37 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Lexus RZ 450e så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Lexus RZ 450e

Kvalitet/Pris Ratio for Lexus RZ 450e er 1.85, hvilket placerer Lexus RZ 450e som den SUV i Mellemklassen der er 7. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 1.85 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en SUV i Mellemklassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Lexus RZ 450e er; 1.85 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af Lexus RZ 450e

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Lexus RZ 450e. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Lexus RZ 450e

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Lexus RZ 450e og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen