Maxus Euniq5 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 409.900,- Test Score er 74/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Euniq5.

Maxus Euniq5 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
360 kmRækkevidde (WLTP)
35 min.Ladetid (10-80%)
130 kW (177 hk)Motorens ydeevne

Maxus Euniq5 er en MPV i Mellemklassen. Prisen d. 21 apr 24 var fra 409.900,-, hvilket placerer elbilen fra Maxus som den 3. billigste MPV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Maxus Euniq5 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Maxus Euniq5 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Maxus Euniq5. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 74/100, hvilket placerer Maxus Euniq5 som den 2. bedste MPV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Maxus Euniq5

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Maxus Euniq5. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Maxus Euniq5

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Maxus Euniq5 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen