Maxus MIFA 9 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 619.900,- Test Score er 71/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på MIFA 9.

Maxus MIFA 9 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
430 kmRækkevidde (WLTP)
N/ALadetid (10-80%)
180 kW / 245 hkMotorens ydeevne

Maxus MIFA 9 er en MPV i Mellemklassen. Prisen d. 16 jul 24 var fra 619.900,-, hvilket placerer elbilen fra Maxus som den 4. billigste MPV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Maxus MIFA 9 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Maxus MIFA 9 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Maxus MIFA 9. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 71/100, hvilket placerer Maxus MIFA 9 som den 2. bedste MPV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Maxus MIFA 9 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Maxus MIFA 9

Kvalitet/Pris Ratio for Maxus MIFA 9 er 1.31, hvilket placerer Maxus MIFA 9 som den MPV i Mellemklassen der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 1.31 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en MPV i Mellemklassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Maxus MIFA 9 er; 1.31 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af Maxus MIFA 9

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Maxus MIFA 9. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Maxus MIFA 9

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Maxus MIFA 9 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen