Maxus MIFA 9 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 619.900,- Test Score er 71/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på MIFA 9.

Maxus MIFA 9 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
430 kmRækkevidde (WLTP)
N/ALadetid (10-80%)
180 kW / 245 hkMotorens ydeevne

Maxus MIFA 9 er en MPV i Mellemklassen. Prisen d. 21 apr 24 var fra 619.900,-, hvilket placerer elbilen fra Maxus som den 4. billigste MPV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Maxus MIFA 9 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Maxus MIFA 9 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Maxus MIFA 9. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 71/100, hvilket placerer Maxus MIFA 9 som den 3. bedste MPV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Maxus MIFA 9

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Maxus MIFA 9. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Maxus MIFA 9

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Maxus MIFA 9 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen