Mazda MX-30 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 189.995,- Test Score er 63/100 - Over middel - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på MX-30.

Mazda MX-30 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
200 kmRækkevidde (WLTP)
26 min.Ladetid (10-80%)
107 kW (145 hk)Motorens ydeevne

Mazda MX-30 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 20 jul 24 var fra 189.995,-, hvilket placerer elbilen fra Mazda som den billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Mazda MX-30 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Mazda MX-30 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Mazda MX-30. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 63/100, hvilket placerer Mazda MX-30 udenfor Top 10 bedste 32 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Mazda MX-30 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Mazda MX-30

Kvalitet/Pris Ratio for Mazda MX-30 er 11.00, hvilket placerer Mazda MX-30 relativt langt nede på listen, nummer 12, over SUV i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 11.00 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget SUV i Mellemklassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Mazda MX-30 er; 11.00 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Mazda MX-30

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Mazda MX-30. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Mazda MX-30

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Mazda MX-30 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen