Mazda MX-30 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 213.000,- Test Score er 63/100 - Over middel - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på MX-30.

Mazda MX-30 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
200 kmRækkevidde (WLTP)
26 minutterLadetid (10-80%)
107 kW / 145 hkMotorens ydeevne

Mazda MX-30 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 213.000,-, hvilket placerer elbilen fra Mazda som den billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Mazda MX-30 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Mazda MX-30 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Mazda MX-30. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 63/100, hvilket placerer Mazda MX-30 udenfor Top 10 bedste 34 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Mazda MX-30

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Mazda MX-30. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Mazda MX-30

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Mazda MX-30 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen