MG Marvel R - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 279.999,- Test Score er 59/100 - Gennemsnitlig - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Marvel R.

MG Marvel R Comfort - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
402 kmRækkevidde (WLTP)
43 min.Ladetid (10-80%)
132 kW (179 hk)Motorens ydeevne

MG Marvel R er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 18 apr 24 var fra 279.999,-, hvilket placerer elbilen fra MG som den 8. billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

MG Marvel R kommer i varianterne; Marvel R Comfort og Marvel R Performance. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på MG Marvel R har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt MG Marvel R Comfort. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 59/100, hvilket placerer MG Marvel R udenfor Top 10 bedste 37 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af MG Marvel R Comfort

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af MG Marvel R Comfort. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en MG Marvel R Comfort

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor MG Marvel R Comfort og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen