MG Marvel R - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 364.999,- Test Score er 70/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Marvel R.

MG Marvel R Luxury - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
402 kmRækkevidde (WLTP)
43 minutterLadetid (10-80%)
132 kW / 179 hkMotorens ydeevne

MG Marvel R er en Crossover i Mellemklassen. Prisen d. 6 dec 23 var fra 364.999,-, hvilket placerer elbilen fra MG som den 9. billigste Crossover i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

MG Marvel R kommer i varianterne; Marvel R Luxury, Marvel R Performance, Marvel R Luxury og Marvel R Performance. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på MG Marvel R har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt MG Marvel R Luxury. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 70/100, hvilket placerer MG Marvel R udenfor Top 10 bedste 12 i Crossover. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på MG Marvel R Luxury så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for MG Marvel R Luxury

Kvalitet/Pris Ratio for MG Marvel R Luxury er 3.68, hvilket placerer MG Marvel R Luxury som den Crossover i Mellemklassen der er 2. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 3.68 - Her får du absolut meget Crossover i Mellemklassen til prisen. MG Marvel R Luxury er et rigtig godt valg til den kvalitets- og prisbevidste.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for MG Marvel R Luxury er; 3.68 - Meget kvalitet til prisen.

MG Marvel R Luxury scorer 4 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

MG Marvel R Luxury er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 4 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 80%
Sikkerhedsfunktioner 80%
Børn 75%
Bløde medtrafikanter 55%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er MG Marvel R Luxury - 4/5 stjerner - en elbil hvor sikkerheden er tilfredsstillende og derfor også er en elbil vi trygt anbefaler til familier
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en MG Marvel R Luxury

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor MG Marvel R Luxury og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen