MG MG4 Electric - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 199.999,- Test Score er 78/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på MG4 Electric.

MG MG4 Electric Nordic Edition - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
350 kmRækkevidde (WLTP)
35 minutterLadetid (10-80%)
125 kW (170 hk)Motorens ydeevne

MG MG4 Electric er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 199.999,-, hvilket placerer elbilen fra MG som den 2. billigste Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

MG MG4 Electric kommer i varianterne; MG4 Electric Nordic Edition, MG4 Electric Luxury, MG4 Electric Luxury Extended Range og MG4 Electric XPower. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på MG MG4 Electric har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt MG MG4 Electric Nordic Edition. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 78/100, hvilket placerer MG MG4 Electric som den 9. bedste Hatchback i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af MG MG4 Electric Nordic Edition

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af MG MG4 Electric Nordic Edition. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en MG MG4 Electric Nordic Edition

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor MG MG4 Electric Nordic Edition og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen