MG MG4 Electric - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 199.999,- Test Score er 78/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på MG4 Electric.

MG MG4 Electric Nordic Edition - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
350 kmRækkevidde (WLTP)
35 min.Ladetid (10-80%)
125 kW (170 hk)Motorens ydeevne

MG MG4 Electric er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 20 jun 24 var fra 199.999,-, hvilket placerer elbilen fra MG som den 2. billigste Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

MG MG4 Electric kommer i varianterne; MG4 Electric Nordic Edition, MG4 Electric Luxury, MG4 Electric Trophy Extended Range og MG4 Electric XPower. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på MG MG4 Electric har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt MG MG4 Electric Nordic Edition. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 78/100, hvilket placerer MG MG4 Electric som den 5. bedste Hatchback i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på MG MG4 Electric Nordic Edition så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for MG MG4 Electric Nordic Edition

Kvalitet/Pris Ratio for MG MG4 Electric Nordic Edition er 15.21, hvilket placerer MG MG4 Electric Nordic Edition som den Hatchback i Bybil-klassen der er 9. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 15.21 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Hatchback i Bybil-klassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for MG MG4 Electric Nordic Edition er; 15.21 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af MG MG4 Electric Nordic Edition

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af MG MG4 Electric Nordic Edition. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en MG MG4 Electric Nordic Edition

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor MG MG4 Electric Nordic Edition og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen