MG ZS EV - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 274.999,- Test Score er 65/100 - Over middel - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ZS EV.

MG ZS EV - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
440 kmRækkevidde (WLTP)
40 minutterLadetid (10-80%)
115 kW (156 hk)Motorens ydeevne

MG ZS EV er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 274.999,-, hvilket placerer elbilen fra MG som den 3. billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

MG ZS EV kommer i varianterne; ZS EV og ZS EV. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på MG ZS EV har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt MG ZS EV. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 65/100, hvilket placerer MG ZS EV udenfor Top 10 bedste 33 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af MG ZS EV

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af MG ZS EV. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en MG ZS EV

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor MG ZS EV og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen