Opel Astra Electric - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 299.995,- Test Score er 65/100 - Over middel - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Astra Electric.

Opel Astra Electric - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
412 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
115 kW (156 hk)Motorens ydeevne

Opel Astra Electric er en Hatchback i Mellemklassen. Prisen d. 17 apr 24 var fra 299.995,-, hvilket placerer elbilen fra Opel som den billigste Hatchback i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Opel Astra Electric kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Opel Astra Electric har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Opel Astra Electric. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 65/100, hvilket placerer Opel Astra Electric som den bedste Hatchback i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Opel Astra Electric

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Opel Astra Electric. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Opel Astra Electric

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Opel Astra Electric og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen