Opel Combo-e Life - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 269.990,- Test Score er 65/100 - Over middel - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Combo-e Life.

Opel Combo-e Life - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
287 kmRækkevidde (WLTP)
32 minutterLadetid (10-80%)
100 kW / 136 hkMotorens ydeevne

Opel Combo-e Life er en MPV i Mellemklassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 269.990,-, hvilket placerer elbilen fra Opel som den billigste MPV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Opel Combo-e Life kommer i varianterne; Combo-e Life og Combo-e Life XL. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Opel Combo-e Life har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Opel Combo-e Life. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 65/100, hvilket placerer Opel Combo-e Life som den 5. bedste MPV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Opel Combo-e Life

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Opel Combo-e Life. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Opel Combo-e Life

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Opel Combo-e Life og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen