Opel Combo-e Life - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 269.990,- Test Score er 65/100 - Over middel - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Combo-e Life.

Opel Combo-e Life - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
264 kmRækkevidde (WLTP)
32 min.Ladetid (10-80%)
100 kW (136 hk)Motorens ydeevne

Opel Combo-e Life er en MPV i Mellemklassen. Prisen d. 14 jun 24 var fra 269.990,-, hvilket placerer elbilen fra Opel som den billigste MPV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Opel Combo-e Life kommer i varianterne; Combo-e Life og Combo-e Life XL. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Opel Combo-e Life har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Opel Combo-e Life. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 65/100, hvilket placerer Opel Combo-e Life som den 3. bedste MPV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Opel Combo-e Life så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Opel Combo-e Life

Kvalitet/Pris Ratio for Opel Combo-e Life er 5.80, hvilket placerer Opel Combo-e Life som den MPV i Mellemklassen der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 5.80 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget MPV i Mellemklassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Opel Combo-e Life er; 5.80 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Opel Combo-e Life

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Opel Combo-e Life. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Opel Combo-e Life

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Opel Combo-e Life og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen