Opel Corsa-e - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 244.990,- Test Score er 70/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Corsa-e.

Opel Corsa-e - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
350 kmRækkevidde (WLTP)
30 minutterLadetid (10-80%)
100 kW / 136 hkMotorens ydeevne

Opel Corsa-e er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 14 jun 24 var fra 244.990,-, hvilket placerer elbilen fra Opel som den 5. billigste Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Opel Corsa-e kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Opel Corsa-e har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Opel Corsa-e. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 70/100, hvilket placerer Opel Corsa-e som den 2. bedste Hatchback i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Opel Corsa-e så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Opel Corsa-e

Kvalitet/Pris Ratio for Opel Corsa-e er 8.16, hvilket placerer Opel Corsa-e relativt langt nede på listen, nummer 10, over Hatchback i Bybil-klassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 8.16 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Hatchback i Bybil-klassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Opel Corsa-e er; 8.16 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Opel Corsa-e

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Opel Corsa-e. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Opel Corsa-e

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Opel Corsa-e og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen