Opel Mokka-e - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 254.990,- Test Score er 77/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Mokka-e.

Opel Mokka-e - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
335 kmRækkevidde (WLTP)
30 minutterLadetid (10-80%)
100 kW / 136 hkMotorens ydeevne

Opel Mokka-e er en Crossover i Bybil-klassen. Prisen d. 6 dec 23 var fra 254.990,-, hvilket placerer elbilen fra Opel som den billigste Crossover i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Opel Mokka-e kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Opel Mokka-e har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Opel Mokka-e. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 77/100, hvilket placerer Opel Mokka-e som den bedste Crossover i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Opel Mokka-e så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Opel Mokka-e

Kvalitet/Pris Ratio for Opel Mokka-e er 9.12, hvilket placerer Opel Mokka-e som den Crossover i Bybil-klassen der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 9.12 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Crossover i Bybil-klassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Opel Mokka-e er; 9.12 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Opel Mokka-e scorer 4 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Opel Mokka-e er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 4 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Børn 75%
Voksenpassager 73%
Sikkerhedsfunktioner 64%
Bløde medtrafikanter 58%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Opel Mokka-e - 4/5 stjerner - en elbil hvor sikkerheden er tilfredsstillende og derfor også er en elbil vi trygt anbefaler til familier
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Opel Mokka-e

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Opel Mokka-e og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen