Opel Zafira-e Life - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 454.990,- Test Score er 53/100 - Gennemsnitlig - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Zafira-e Life.

Opel Zafira-e Life 50 kWh - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
221 kmRækkevidde (WLTP)
32 minutterLadetid (10-80%)
100 kW / 136 hkMotorens ydeevne

Opel Zafira-e Life er en Minibus i Mellemklassen. Prisen d. 27 maj 24 var fra 454.990,-, hvilket placerer elbilen fra Opel som den 2. billigste Minibus i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Opel Zafira-e Life kommer i varianterne; Zafira-e Life 50 kWh, Zafira-e Life M 75 kWh og Zafira-e Life L 75 kWh. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Opel Zafira-e Life har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Opel Zafira-e Life 50 kWh. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 53/100, hvilket placerer Opel Zafira-e Life som den 3. bedste Minibus i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Opel Zafira-e Life 50 kWh så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Opel Zafira-e Life 50 kWh

Kvalitet/Pris Ratio for Opel Zafira-e Life 50 kWh er 1.36, hvilket placerer Opel Zafira-e Life 50 kWh som den Minibus i Mellemklassen der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 1.36 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en Minibus i Mellemklassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Opel Zafira-e Life 50 kWh er; 1.36 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af Opel Zafira-e Life 50 kWh

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Opel Zafira-e Life 50 kWh. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Opel Zafira-e Life 50 kWh

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Opel Zafira-e Life 50 kWh og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen