Polestar 2 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 415.000,- Test Score er 80/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på 2.

Polestar 2 Long range Single motor - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
635 kmRækkevidde (WLTP)
28 min.Ladetid (10-80%)
220 kW / 299 hkMotorens ydeevne

Polestar 2 er en Sedan i Mellemklassen. Prisen d. 28 sep 23 var fra 415.000,-, hvilket placerer elbilen fra Polestar som den 4. billigste Sedan i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Polestar 2 kommer i varianterne; 2 Long range Dual motor med Performance-pakke, 2 Long range Dual motor, 2 Long range Single motor og 2 Standard range Single motor. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Polestar 2 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Polestar 2 Long range Single motor. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 80/100, hvilket placerer Polestar 2 som den 5. bedste Sedan i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Polestar 2 Long range Single motor så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Polestar 2 Long range Single motor

Kvalitet/Pris Ratio for Polestar 2 Long range Single motor er 3.72, hvilket placerer Polestar 2 Long range Single motor som den Sedan i Mellemklassen der er 3. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 3.72 - Her får du absolut meget Sedan i Mellemklassen til prisen. Polestar 2 Long range Single motor er et rigtig godt valg til den kvalitets- og prisbevidste.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Polestar 2 Long range Single motor er; 3.72 - Meget kvalitet til prisen.

Polestar 2 Long range Single motor scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Polestar 2 Long range Single motor er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 93%
Børn 89%
Sikkerhedsfunktioner 83%
Bløde medtrafikanter 80%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Polestar 2 Long range Single motor - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Polestar 2 Long range Single motor

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Polestar 2 Long range Single motor og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen