Polestar 2 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 415.000,- Test Score er 75/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på 2.

Polestar 2 Long range Single motor - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
635 kmRækkevidde (WLTP)
28 min.Ladetid (10-80%)
220 kW / 299 hkMotorens ydeevne

Polestar 2 er en Sedan i Mellemklassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 415.000,-, hvilket placerer elbilen fra Polestar som den 5. billigste Sedan i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Polestar 2 kommer i varianterne; 2 Standard range Single motor, 2 Long range Single motor, 2 Long range Dual motor og 2 Long range Dual motor med Performance-pakke. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Polestar 2 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Polestar 2 Long range Single motor. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Polestar 2 som den 9. bedste Sedan i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Polestar 2 Long range Single motor

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Polestar 2 Long range Single motor. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Polestar 2 Long range Single motor

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Polestar 2 Long range Single motor og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen