Polestar 3 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 725.000,- Test Score er 77/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på 3.

Polestar 3 Long range Dual motor - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
628 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
380 kW (489 hk)Motorens ydeevne

Polestar 3 er en SUV i Stor mellemklasse. Prisen d. 18 jun 24 var fra 725.000,-, hvilket placerer elbilen fra Polestar som den 6. billigste SUV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Polestar 3 kommer i varianterne; 3 Long range Dual motor og 3 Long range Dual motor med Performance-pakke. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Polestar 3 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Polestar 3 Long range Dual motor. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 77/100, hvilket placerer Polestar 3 udenfor Top 10 bedste 12 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Polestar 3 Long range Dual motor så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Polestar 3 Long range Dual motor

Kvalitet/Pris Ratio for Polestar 3 Long range Dual motor er 1.13, hvilket placerer Polestar 3 Long range Dual motor som den SUV i Stor mellemklasse der er 9. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 1.13 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en SUV i Stor mellemklasse, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Polestar 3 Long range Dual motor er; 1.13 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af Polestar 3 Long range Dual motor

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Polestar 3 Long range Dual motor. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Polestar 3 Long range Dual motor

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Polestar 3 Long range Dual motor og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen