Maxus Euniq5 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 409.900,- Test Score er 74/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Euniq5.

Maxus Euniq5 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
360 kmRækkevidde (WLTP)
35 min.Ladetid (10-80%)
130 kW (177 hk)Motorens ydeevne

Maxus Euniq5 er en MPV i Mellemklassen. Prisen d. 24 maj 24 var fra 409.900,-, hvilket placerer elbilen fra Maxus som den 3. billigste MPV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Maxus Euniq5 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Maxus Euniq5 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Maxus Euniq5. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 74/100, hvilket placerer Maxus Euniq5 som den 4. bedste MPV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Maxus Euniq5 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Maxus Euniq5

Kvalitet/Pris Ratio for Maxus Euniq5 er 3.26, hvilket placerer Maxus Euniq5 som den MPV i Mellemklassen der er 3. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 3.26 - Meget kvalitet til prisen. Du får relativt meget MPV i Mellemklassen til prisen. Her får du meget kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Maxus Euniq5 er; 3.26 - Rigtig god kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Maxus Euniq5

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Maxus Euniq5. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Maxus Euniq5

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Maxus Euniq5 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen