Škoda Enyaq iV - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 349.995,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Enyaq iV.

Škoda Enyaq iV 60 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
399 kmRækkevidde (WLTP)
35 min.Ladetid (10-80%)
132 kW (179 hk)Motorens ydeevne

Škoda Enyaq iV er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 349.995,-, hvilket placerer elbilen fra Škoda blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Škoda Enyaq iV kommer i varianterne; Enyaq iV 60, Enyaq iV 85, Enyaq iV 85x og Enyaq iV RS. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Škoda Enyaq iV har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Škoda Enyaq iV 60. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer Škoda Enyaq iV udenfor Top 10 bedste 38 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Škoda Enyaq iV 60

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Škoda Enyaq iV 60. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Škoda Enyaq iV 60

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Škoda Enyaq iV 60 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen