Škoda Enyaq iV - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 369.995,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Enyaq iV.

Škoda Enyaq iV 60 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
399 kmRækkevidde (WLTP)
35 min.Ladetid (10-80%)
132 kW (179 hk)Motorens ydeevne

Škoda Enyaq iV er en Crossover i Mellemklassen. Prisen d. 29 sep 23 var fra 369.995,-, hvilket placerer elbilen fra Škoda blandt de noget dyrere Crossover i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Škoda Enyaq iV kommer i varianterne; Enyaq iV RS, Enyaq iV 85x, Enyaq iV 85 og Enyaq iV 60. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Škoda Enyaq iV har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Škoda Enyaq iV 60. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer Škoda Enyaq iV udenfor Top 10 bedste 11 i Crossover. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Škoda Enyaq iV 60 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Škoda Enyaq iV 60

Kvalitet/Pris Ratio for Škoda Enyaq iV 60 er 5.03, hvilket placerer Škoda Enyaq iV 60 relativt langt nede på listen, nummer 13, over Crossover i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 5.03 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Crossover i Mellemklassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Škoda Enyaq iV 60 er; 5.03 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Škoda Enyaq iV 60 scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Škoda Enyaq iV 60 er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 94%
Børn 89%
Sikkerhedsfunktioner 82%
Bløde medtrafikanter 71%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Škoda Enyaq iV 60 - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Škoda Enyaq iV 60

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Škoda Enyaq iV 60 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen