Se elbiler fordelt på Mærke, Type & Klasse

Den bedste & billigste Pickup

Find den bedste Pickup. Her kan du sammenligne og prøvekøre 1 elbiler af typen, Pickup, på det danske marked. Priser og leasingtilbud er senest opdateret den 24 maj 24.

Alle elbiler af typen, Pickup, er rangeret efter kvalitetsbedømmelse og prisniveau - Den bedste Pickup er listet øverst for hvert prisniveau.

Den bedste Pickup for dig, kan meget vel være blandt de øvrige alternativer. Det kan derfor være en rigtig god idé, at du prøvekører elbilerne i de relevante prissegmenter inden du vælger din Pickup.

Bedste Pickup - 500.000,- til 599.999,-

Priser og leasingtilbud på elbiler af Typen, Pickup, er vejledende idet vi ikke dagligt opdaterer udbydernes priser og tilbud. For at se retvisende og dagsaktuelle priser og tilbud på leasing bør du tjekke udbyders website. Mobilsiden.dk tester og anmelder de fleste elbiler på det danske marked, men det vil altid være op til dig, at vurdere i hvilken grad den ene elbil er bedre eller dårligere end den anden. Vi kan derfor kun anbefale dig at prøvekøre samtlige biler du overvejer at købe eller lease.