Voyah Dream - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 699.990,- Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Dream.

Voyah Dream - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
482 kmRækkevidde (WLTP)
40 min.Ladetid (10-80%)
320 kW (429 hk)Motorens ydeevne

Voyah Dream er en MPV i Stor mellemklasse. Prisen d. 21 apr 24 var fra 699.990,-, hvilket placerer elbilen fra Voyah som den billigste MPV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Voyah Dream kommer kun i denne ene variant.

Euro NCAP Crashtest af Voyah Dream

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Voyah Dream. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Voyah Dream

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Voyah Dream og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen