Voyah Free - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 499.990,- Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Free.

Voyah Free - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
500 kmRækkevidde (WLTP)
40 min.Ladetid (10-80%)
360 kW (483 hk)Motorens ydeevne

Voyah Free er en SUV i Stor mellemklasse. Prisen d. 10 apr 24 var fra 499.990,-, hvilket placerer elbilen fra Voyah som den 2. billigste SUV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Voyah Free kommer kun i denne ene variant.

Euro NCAP Crashtest af Voyah Free

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Voyah Free. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Voyah Free

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Voyah Free og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen