Afstemning: Skal du have en OnePlus Nord 2?

OnePlus er klar med endnu en flagship killer. OnePlus Nord 2 5G er allerede nu klar til forudbestilling, men frister den dig? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Skal du have en OnePlus Nord 2?

OnePlus er klar med en ny telefon i deres Nord-serie. Nord 2 5G skal tage over for den tidligere topmodel i serien, som blev utroligt godt modtaget hos anmeldere verden rundt. Og det samme er nu sket for efterfølgeren Nord 2, som viser store forbedringer på batteri, ydelse og kamera uden at koste mere.

Når man går udenom topmodellerne og spare nogle penge på en ny telefon, så ved man godt, at man samtidig går på kompromis. Og det gør man også i Nord 2, men mindre end nogensinde før. Og det bedste er, at den koster under halvdelen af de typiske flagskibstelefoner.

Se også: Her er dansk pris på OnePlus Nord 2 5G

Alt hvad man har brug for?

Er OnePlus Nord 2 egentlig alt hvad man har brug for i en mobiltelefon? OnePlus Nord 2 byder på et Mediatek Dimensity 1200 AI, der yder lidt under en Snapdragon 870, så der er godt med power i den. Den har helt op til 12 GB RAM og 256 GB lagerplads og nyeste udgave af Android og OxygenOS. Den garanteres to Android-versionsopdateringer og tre års sikkerhedsopdateringer.

Batteriet er på 4.500 mAh og oplades lynhurtigt med Warp Charge 65. Fuld opladning tager omkring en halv time.

I billigere telefoner er det typisk på kameraet, at man går allermest på kompromis. Og selvom Nord 2 ikke tager billeder som et flagskip, så er det et overraskende godt kamera.

Så ja, for langt de fleste forbrugere, så vil Nord 2 være et fremragende mobilkøb. En ting er hvad vi mener om Nord 2, noget andet er hvad du mener. Overvejer du at købe en OnePlus Nord 2? Deltag i afstemningen herunder.

Se også: Test af OnePlus Nord 2 5G – Årets overraskelse

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det sidste nye i sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen valgte at gå videre med sagen. 22/7/2021 pustede redaktionen nyt liv til historien med en ny vinkel på OnePlus Nord 2 5G: OnePlus er tilbage med en ‘flagship killer’ – Du kan læse det videre forløb her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.