Apple bekræfter: Støjreduktion mangler på iPhone 13

Meget besynderligt bekræfter Apple nu, at funktionen til støjreduktion under samtaler er fjernet på iPhone 13.

Apple bekræfter: Støjreduktion mangler på iPhone 13

Apple Support har officielt bekræftet, at iPhone 13-serien mangler støjreduktion under opkald, en funktion, der har været tilgængelig på tidligere iPhones i over et årti.

Telefonopkald forringet på iPhone 13

En ny 9to5Mac-rapport beskriver, at den tilgængelighedsfunktion, der reducerer den omgivende støj ved telefonopkald, når du holder modtageren til øret, ikke længere understøttes på iPhone 13-serien.

Der er ingen yderligere forklaring på, hvorfor funktionen er fjernet, og det betyder, at alle telefonopkald fortsat vil være uden støjreduktion, medmindre du har andre hardwareenheder som for eksempel hovedtelefoner, der kommer med indbygget støjberegning.

Se også: Test af iPhone 13

Underligt træk fra Apples side

Det er pudsigt at se, hvorfor Apple ikke tilbyder støjreduktion til telefonopkald på sine nyeste enheder på trods af, at telefonerne har hardwaren i form af et multimikrofon-system.

Det bliver interessant at se, om Apple kommer med en officiel forklaring på sagen eller om de lader support stå for at overbringe den noget besynderlige nyhed. Beslutningen om at fjerne støjreduktion ved opkald er i hvert fald en besynderlig beslutning set med almindelige forbrugeres øjne.

Se også: Laveste priser på iPhone 12