Huawei P50 Pro dominerer Dxomarks ranglister og bedømmelser

Ikke nok med at Huaweis nye topmodel, P50 Pro, får højeste score for dens bagkamera, så indtager den nu førstepladsen i andre kategorier hos Dxomark.

Huawei P50 Pro dominerer Dxomarks ranglister og bedømmelser

Huawei får virkelig vist verden hvad vi går glip af, ved ikke at bruge deres nyeste flagskib. Tidligere i denne måned indtage Huawei 50 Pro førstepladsen på Dxomarks rangliste over kameraer, hvilket tydeligvis ikke var nok for Huawei.

På kameradelen slår P50 Pro telefoner som Xiaomi Mi 11 Ultra, iPhone 12 Pro Max, OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra og S21 Ultra – og selvfølgelig deres egne tidligere topmodeller, som i forvejen har bedre score end konkurrenternes nyeste. Også på frontkameraet dominerer Huawei P50 Pro, hvor det øger afstanden ned til nærmeste konkurrent med fem point – hvilket er ganske meget i Dxomarks scoresystem.

Læs også: Huawei P50 Pro kameraet får hidtil højeste score hos DxOMark

Huawei P50 Pro er også bedst på skærmen

Egentlig overrasker det ikke, at Huawei ender på førstepladsen, når det kommer til kameraet. Her ligger de som regel højt hos Dxomark og top seks består af hele fire Huawei-telefoner. Hvad der derimod overrasker er, at Huawei P50 Pro også indtager førstepladsen for dens skærm.

Og det er altså en kategori, som normalt domineres af Samsung. Alligevel formår 50 Pro at levere varen og sætte sæt på førstepladsen, to point foran nummer to på listen, Samsung Galaxy S21 Ultra. Og det er altså ganske imponerende.

Se også: Priser på de bedste kameratelefoner

P50 Pro dominerer ranglisten

Dermed ligger Huawei P50 Pro på førstepladsen hos Dxomark på bagkamera, selfiekamera og skærm, hvorved de må siges at dominere ranglisterne. Der mangler stadig en lydtest af P50 Pro, og lykkedes det også der at få en førsteplads, så er det altså noget man aldrig har set før hos Dxomark.

Se også: Test af Huawei-telefoner

Seneste nyt i fortællingen

Næste artikel om temaet er også interessant. Lasse Olsen fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 6/8/2021 bragte vi nyt i sagen med historien; Disse 65 Huawei-telefoner kan nu få HarmonyOS 2 i Kina – Artiklen kan du læse her her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..