Kan Hasselblad gøre OnePlus 10 Pro til verdens bedste kameramobil?

OnePlus sætter alle sejl til for at skabe den bedste kameramobil med 10 Pro på markedet sammen med Hasselblad. Se de første billeder taget med telefonen.

Kan Hasselblad gøre OnePlus 10 Pro til verdens bedste kameramobil?

OnePlus Billion Color Solution, anden generation af Hasselblad Pro Mode og det nye 150° ultravidvinkelkamera er blandt nyhederne på OnePlus 10 Pro.

OnePlus har netop præsenteret sin anden generation af Hasselblad Camera for Mobile på sin nyeste flagskibssmartphone – OnePlus 10 Pro. Kameraet ser ud til at få et flot løft på kameraet takket være partnerskab med kameraproducenten Hasselblad.

OnePlus Billion Color Solution

OnePlus Billion Color Solution gør det muligt at anvende Natural Color Calibration med Hasselblad på OnePlus 10 Pro til over en milliard farver. Det betyder, at det er den første OnePlus-enhed – og kun Oppo Find X3 Pro har samme mulighed som eneste anden telefon – der er udstyret med et kamerasystem, der optager i hele 10-bit farver for at give en mere naturlig farvegengivelse på hvert eneste foto.

10 Pro tager fotos med en 25 procent forøgelse af DCI-P3-farveomfangsdækningen og kan behandle 64 gange flere farver end forgængeren, OnePlus 9 Pro. 10-bit farver understøttes på hvert af de tre bagkameraer – hovedkameraet, telekameraet og ultravidvinkelkameraet og loves at fjerne praktisk talt alle farvebånd fra billederne. Det resulterer i glidende farveovergange, når du trykker på kameraets udløserknap.

Anden generation af Hasselblad Pro-tilstand

Den nye telefon er også udstyret med anden generation af Hasselblad Pro Mode, der understøttes af alle tre kameraer på bagsiden og gør det muligt for hvert kamera at tage billeder i 12-bit RAW med Hasselblad Natural Color Solution.

Hasselblad Pro Mode understøtter også et nyt styrket RAW-format kaldet RAW+, der giver alle fordelene ved at tage billeder i RAW-format med smartphonens beregningsbaserede fotoelementer.

Dette resulterer i fotofiler med større dynamikområde, støjreduktion og meget mere.

150° Ultra-Wide-kamera

OnePlus 10 Pro udstyres også med en ny ultravidde sensor, der tilbyder et 150° synsfelt. Det øgede synsfelt giver brugerne mulighed for at fange endnu mere i deres billeder.

Det nye 150° ultraviddekamera på telefonen understøtter en ny Fisheye-tilstand, der gengiver udseendet af dedikerede fisheye-kameraer.

Endelig understøtter OnePlus 10 Pro’s ultravidde kamera fotografering i et mere traditionelt 110° synsfelt med AI-forvrængningskorrektion.

Herunder kan man se, hvordan ultravidvinkel er forbedret på den nye telefon sammenlignet med 9 Pro.

Filmtilstand

Movie Mode er første gang på OnePlus 10 Pro og giver mulighed for justering af ISO, lukkerhastighed og meget mere før og under videooptagelse.

Derudover kan du med Movie Mode filme i et LOG-format uden en forudindstillet billedprofil. Optagelser, der er optaget i et LOG-format, giver også et større dynamisk område og mere information i skygger og højlys.

Se også: Test af OnePlus telefoner

Lancering den 11. januar

OnePlus 10 Pro lanceres officielt den 11. januar og kommer til Danmark senere i 2022. Mobilproducenten oplyser dog ikke, hvornår det sker.

Udover et spændende kamera får telefonen også Snapdragon 8 Gen 1, 5 000 mAh batteri og 80W opladning samt en stor skærm med variabel refresh rate fra 1-120 Hz.

Se også: Priser på OnePlus telefoner