Nothing (1) lanceringsevent planlagt til den 12. juli

Nothing (1) bliver Nothings første telefon og den lanceres den 12. juli - overskriften er Return to Instinct og indikerer minimalistisk design.

Nothing (1) lanceringsevent planlagt til den 12. juli

Nothings længe ventede første smartphone-annoncering er kun lidt over en måned væk. Tech-startup’en afslørede, at selskabets første telefon (1) lanceres den 12. juli, og den vil afholde et event i London, som vil blive livestreamet, så alle kan følge med.

Nothing har givet den store begivenhed titlen “Return to Instinct”, hvilket antyder et minimalistisk design for telefonen og dens brugergrænseflade – Nothing OS.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

Farverigt billede indikerer intet

Det farverige billede af invitationen til begivenheden viser, hvad der ser ud til at være et makrobillede af fuglefjer (måske en papegøje), men ellers ved vi ikke meget om telefonen og hvad det vil betyde for selve lanceringen af telefonen.

Nothing har allerede specificeret, at selskabet har til formål at blive et økosystem af produkter, der fungerer problemfrit med hinanden, så der er en stor chance for, at vi også kan se noget smart tilbehør på begivenheden.