Nu kan du købe OnePlus Nord 4 i Danmark

Den nyeste mellemklassetelefon fra OnePlus, OnePlus Nord 4, kan nu købes i de danske butikker – og det til en ganske fornuftig pris. Se pris og tilgængelighed for OnePlus Nord 4.

Nu kan du købe OnePlus Nord 4 i Danmark

Den nye mellemklassetelefon OnePlus Nord 4, som blev annonceret i sidste måned, er nu klar til salg i Danmark. Otte forskellige danske forhandlere har fra start taget OnePlus Nord 4 ind i deres sortiment til en pris, der starter ved 3.999 kroner.

Læs mere om OnePlus Nord 4, pris og tilgængelighed i denne artikel.

Se også: Sammnelign priser på telefoner fra OnePlus 

Kombinerer topspecifikationer med en fornuftig pris

Nord-serien fra OnePlus kører nu på fjerde generation og har fra start budt på telefoner, der kombinerer gode specifikationer – nærmest på niveau med dem OnePlus’ flagskibsmodeller – med yderst fornuftige priser.

OnePlus Nord 4 er ingen undtagelse og rammer igen en perfekt kombination af pris og ydelse. Det er da også en stolt producent, som nu kan melde OnePlus Nord 4 klar i butikkerne.

”Vi er utrolig glade for, at OnePlus Nord 4 endelig kan købes på det danske marked. Modellen er skabt med vores kerneværdier i tankerne, og vi er stolte af at tilbyde en smartphone, der forener flagskibsteknologi med en pris, hvor alle kan være med. Med en vejledende udsalgspris fra 3.999 kroner tilbyder OnePlus Nord 4 både en enestående ydeevne og giver fremragende værdi til danskerne,” siger Thor Gøtz, der er landechef hos OnePlus i Danmark.

Se også: Test af OnePlus Nord 4 – et meget fornuftigt køb

Lysstærk skærm og hurtigere opladning

OnePlus Nord 4 er en mellemklassetelefon, som prisen også indikerer, men hvad prisen til gengæld ikke fortæller noget om, er, at der kan sættes flueben ud for næsten alle punkter, som udgør en flagskibstelefon.

Udvendigt adskiller telefonen sig ved at være den eneste 5G-smartphone på markedet med et unibody-design i metal, og så har telefonen en tykkelse på kun 7,99 millimeter.

OnePlus Nord 4 har en 6,74 tommer AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed og understøttelse af HDR1+ og det nye Ultra HDR-format i Android 14. Den har en utrolig høj lysstyrke på 2.150 nits taget dens pris i betragtning.

Den drives af en Snapdragon 7+ Gen 3-chip, som faktisk ikke yder helt lige så højt som Mediatek Dimensity 9000-chippen i sidste års Nord 3-telefon. Til gengæld har Qualcomms Snapdragon-chips andre fordele som bedre og længere understøttelse af drivere og opdateringer til chippen samt et bedre modem.

Nord 4 har derudover fået et større batteri på 5.500 mAh mod 5.000 mAh i forgængeren. En opladning fra 0-100 procent tager nu kun 28 minutter og foregår ved 100 watt – 20 watt mere og 4 minutter hurtigere end i Nord 4.

Der er fortsat et 50 megapixel primært kamera med optisk billedstabilisering og en 8 megapixel sensor med ultravidvinkel, og så er den tredje 2 megapixel makrosensor droppet. Den er der nok ikke nogle, der vil savne.

Andre nyheder er Bluetooth 5.4 i stedet for Bluetooth 5.2, dobbelt LED-blitz i stedet for enkelt og lynhurtig UFS 4.0-lagerplads. Nord 4 er desuden IP65-klassificeret, så den er vand- og støvafvisende.

OnePlus Nord 4: Danske priser og tilgængelighed

OnePlus Nord 4 kan købes i Danmark fra i dag i forskellige udgaver:

RAM og lagerplads Farve Pris
12 GB RAM + 256 GB lager Obsidian Midnight 3.999 kr.
Oasis Green
16 GB RAM + 512 GB lager Obsidian Midnight 4.199 kr.
Oasis Green
Mercurial Silver

Alle farver og varianter er tilgængelige hos forhandlerne Proshop, Elgiganten, Telia, Call me, Telenor, CBB, 3 og OiSTER.

Se også: Seneste nyt om 5G-telefoner