OnePlus Nord 2T på forhandlerside med specs, pris og billede

Alt man skal vide om den kommende OnePlus Nord 2T er lækket ud på stor onlineforhandlers hjemmeside. Se specifikationer, pris og billede.

OnePlus Nord 2T på forhandlerside med specs, pris og billede

For nylig blev OnePlus Nord 2T NBTC-certificeret, hvilket indikerer en snarlig lancering. NBTC står for National Broadcasting and Telecommunications Commission og er Thailands uafhængige nationale telekom-autoritet.

OnePlus har ikke selv meldt noget ud om Nord 2T endnu, men det har ikke forhindret onlinebutikken AliExpress i at lægge telefonen på deres franske webside med pris, billeder og specifikationer. Det skete for et par dage siden og telefonen ligger stadig fuldt synlig på sitet hos forhandleren.

Skærm, ydeevne og batteri

Billederne af OnePlus Nord 2T stemmer overens med de lækkede oplysninger om designet, vi tidligere har set, og giver os dermed et mere sikkert billede af telefonens udseende og farvemuligheder.

Forhandlerens specifikationslister stemmer også overens med tidligere rygter, hvor det blandt andet drejer sig om Dimensity 1300 SoC, 8GB RAM, 128GB hukommelse, 6,43 tommer FullHD+ AMOLED-skærm med 90 Hz i refresh rate og et batteri på 4500 mAh med 80W opladning.

Nord 2T får OxygenOS 12.1 som system fra starten.

Se også: Priser på OnePlus telefoner

Fire kameraer på bagsiden

Telefonen har fire kamerasensorer, et selfiekamera på 32 megapixel (IMX615) i et punch hole i skærmen, en hovedsensor på 50 megapixel (IMX766) med OIS sammen med en ultra vidvinkel på 8 megapixel og en monokrom sensor på 2 megapixel på bagsiden.

Den model, der er lagt ud på den franske hjemmeside, er den europæiske variant, der får 80W SuperVOOC oplader med i æsken og har modelnavnet CPH2399.

Se også: Test af OnePlus telefoner

Pris

Prisen på websiden ligger på 399 dollars, men der er det nok bedst at vente på noget officielt om netop den detalje. Vi regner dog med en dansk pris på omkring 3.500 kroner.

Se også: De bedste telefoner til prisen