Sådan ser OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro ud

Der er under to uger til præsentationen, men nu slipper billeder ud af både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro. Se farverne her.

Sådan ser OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro ud

Vi nærmer os dagen, hvor OnePlus vil præsentere deres nye serie af mobiltelefoner, som virksomheden selv har afsløret flere detaljer om. Hvad de ikke har afsløret er designet og de farver telefonerne kommer i. Nu er billeder af OnePlus 9 og topmodellen OnePlus 9 Pro dog slupper fri på nettet.

Læs også: Kommer OnePlus 9 med en oplader? Her er svaret

Det er de færreste telefoner, som ikke bliver lækket inden en lancering – og sådan er det nu også gået med OnePlus 9-serien. Den 23. marts løber OnePlus’ næste event nemlig af stablen, hvor de forventes at lancere en perlerække af produkter; OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9E og et smartwatch med Google Wear OS.

Men inden lanceringen løber af stablen, så kan vi altså se hvordan to af dem ser ud. Samtidig med disse lækkede billeder er det blevet officielt, at der benyttes en Sony IMX 789 som hovedsensor og en Sony IMX 766 som ultra vidvinkel – to high-end sensorer, som der er store forventninger til.

Herunder kan du se OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

Læs også: OnePlus vil lave verdens bedste kameramobil

OnePlus 9

OnePlus 9 Pro

Som man kan se på billederne, så får OnePlus 9 Pro fire kameraer på bagsiden, men OnePlus 9 kun får tre. OnePlus 9 får en flad skærm, mens Pro stadig har en buet skærm. Bagsiden på Pro-modellen er i glas, hvorved trådløs opladning bliver muliggjort. Og så forventes hele serien selvfølgelig at komme med 5G.

Se også: Sammenlign priser på telefoner med 5G

Nu har vi set 9 og 9 Pro, men OnePlus formår stadig at holde modellen 9E en hemmelighed, sammen med deres smartwatch.

OnePlus 9-serien bliver præsenteret den 23. marts klokken 15:00, hvor vi selvfølgelig står klar med alle de spændende nyheder.

Hvad siger i til dem?

Se også: Nyheder om 5G-telefoner