Test af Samsung Galaxy S22 – de første indtryk

Samsung Galaxy S22 er netop lanceret og vi har prøvet alle tre modeller lige efter lanceringen. Første indtryk og test af Galaxy S22.

Test af Samsung Galaxy S22 – de første indtryk

Samsung har netop præsenteret den nye Galaxy S22 serie og vi har haft mulighed for at prøve alle tre modeller. Læs her vores første indtryk og test af S22 serien.

Tre vidt forskellige modeller

De imponerer umiddelbart med rigtig god byggekvalitet og et design af høj kvalitet. De er ret forskellige alle tre. Den lille S22 med skærm på 6,1 tommer føles virkelig kompakt og lille – den skal nok appellere til mange af de brugere, der savner en lille rap Android-mobil.

S22+ virker som et super godt kompromis til dem, der vil have en stor skærm og ikke for stor telefon. Så er der S22 Ultra som med skærm på 6,8 tommer er stor, men ikke urimeligt stor.

Bagsiden på S22 Ultra er markant anderledes uden kameraboks til at samle de mange optikker. Personligt synes jeg umiddelbart mest om designet på de to mindre modeller.

Utrolig lysstyrke

Skærmen i særligt Plus og Ultra modellerne er virkelig lysstærke på maksimum power. De har da også begge 1.750 nits lysstyrke. Til sammenligning har iPhone 13 Pro-telefonerne 1.200 nits lystyrke.

Brugerfladen i alle tre modeller er lynhurtig og de billeder, vi har taget med kameraet ser meget lovende ud. Vi kan holde kameraet praktisk talt klods op og ned at et motiv og stadig få skarpt billede. 100 gange zoom fungerer også fint og gør, man vi kan komme utroligt tæt på noget, der er langt væk.

 

Sponseret budskab
Forudbestil Samsung Galaxy S22 (priser fra 5.599,-) hos CBB
Du får 1.000,- for din gamle mobil + Headset til en værdi af 1.699,- med på købet

Se tilbuddene hos CBB

S Pen til S22 Ultra

Udover en meget stor skærm har S22 Ultra også S Pen som det, der skiller den ud. Den er indbygget og fungerer helt som på Note-telefonerne.

Artiklen opdateres…

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S22