Ultra-mobil på vej fra Motorola – ultimativt flagskib?

Motorola forbereder lanceringen af deres første Ultra-mobil, der forventes at byde på hurtigste og bedste indmad. Vi tager et kig på rygter omkring Edge 30 Ultra.

Ultra-mobil på vej fra Motorola – ultimativt flagskib?

I Android-verdenen finder man i dag de fineste, flotteste og dyreste mobiltelefoner, når man kigger efter efternavnet “Ultra”. Indtil videre har Motorola holdt sig til “Pro”-modeller, men er nu på vej med deres bud på en Ultra-mobil. Motorola Edge 30 Ultra skal være deres ultimative flagskibsmobil. Her tager vi et kig på rygterne, inden den lanceres om få dage.

Se også: De bedste telefoner fra Motorola

Indmad fra øverste hylde

Først og fremmest skal vi starte med navnet. Det er nemlig rygter og lækkede informationer der viser, at Motorola Edge 30 Ultra er navnet. Der er altså ikke en officiel udmelding endnu.

Som man kan forvente af en Ultra-telefon, er der ikke sparet på specifikationerne. Her kan fremhæves ting som det lynhurtige og samtidig effektive Snapdragon 8+ Gen 1 chipset og en stor pOLED-skærm med 144 Hz opdateringshastighed. Skærmstørrelsen forventes at lande på 6,7 tommer, have op til 1.250 nits og den bliver sandsynligvis buet. I skærmen finder man fingeraftrykslæser samt en cirkelformet udskæring, hvori der gemmer sig et frontkamera.

Edge 30 Ultra forventes også at have stereohøjtaler med Dolby Atmos understøttelse.

125 Watt lynopladning

Blandt de mere spændende specifikationer er en ny 125 watt lynopladning via kabel. Lækkede informationer oplyser, at mobilen kan holde strøm til en hel dag efter kun 7 minutters opladning.

Som noget nyt skulle den også få lynhurtig 50 Watt trådløs opladning. Mototola forventes dertil at tilbyde en trådløs lynoplader.

Selve batteriets kapacitet forventes at blive på 4.610 mAh. Med denne størrelse batteri kan det forventes, at Motorola Edge 30 Ultra bliver en tynd smartphone.

Kamera med megapixel-rekord

322 megapixels skulle Motorola Edge 30 Pro kunne prale af at have, fordelt på fire kamerasensorer. Hovedkamera er på voldsomme 200 megapixel og skulle levere “flotte billeder under alle lysforhold”. Dertil er der et ultravidvinkelkamera og telefoto.

Selfie- eller frontkameraet er også på imponerende med sine 60 megapixel.

Samlet er vi altså oppe på hele 322 megapixel. Vil Motorola op at lege med de helt store smartphoneproducenter og deres kameratelefoner? Det kunne tyde på det.

Lækket billede af Motorola Edge 30 Ultra.

Lancering og pris på Motorola Edge 30 Ultra?

Der er endnu ikke en pris på Motorola Edge 30 Ultra. Præsentationen af telefonen er om to dage, den 8. september, hvor vi forventer at have både pris og alle detaljer på den. Mobilsiden deltager i præsentationen af Motorola Edge 30 Ultra.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på telefoner fra Motorola