Xiaomi og Motorola klar med foldbare telefoner i dag

Både Xiaomi og Motorola kommer med foldbare telefoner her i august - samtidig er Samsung lige kommet med de nye Flip4 og Fold4.

Xiaomi og Motorola klar med foldbare telefoner i dag

Hvis man er vild med foldbare telefoner, får man i løbet af de kommende dage endnu fere modeller at vælge imellem. Xiaomi lancerer nemlig sin nye foldbare telefon, Mix Fold 2, i dag den 11. august.

I et indlæg på Weibo antyder Xiaomi, at dette er den foldbare telefon, der skal tage de foldbare telefoner ind i den praktiske æra, men de giver ingen smagsprøve på specifikationerne.

Bliver Lecia-certificeret

Billedet i indlægget viser ikke meget, andet end at der er tale om en foldbar telefon, og at den har funktioner, der stammer fra Xiaomis samarbejde med Leica.

Telefonens forgænger fra 2021, Mi Mix Fold, havde en foldbar skærm på 8,01 tommer og en udvendig skærm på 6,52 tommer med 27:9 forhold. Rygterne fortæller, at Mix Fold 2 får en mere usædvanlig udvendig skærm med et 21:9 forhold.

Den originale Fold havde vilde specifikationer med en Snapdragon CPU i topklasse, kamera på 108 megapixel og 12/16GB RAM, så vi regner med, at Mix Fold 2 fortsætter i samme bane.

Se også: De bedste foldbare telefoner

Masser af nye foldbare telefoner

Lanceringsdatoen for den nye telefon er helt klart valgt med omtanke. Motorola har planer om at lancere sin foldbare Razr 2022 samme dato, og Samsung har netop lanceret sine nye Galaxy Z Fip4 og Galaxy Z Fold4 dagen inden. Det betyder, at der kommer mindst fire nye foldbare telefoner på markedet på blot to dage.

Samsungs telefoner er dog de eneste, der får en globale lancering med det samme.