Apple WWDC holdes i juni – får vi mon iOS 7?

Apples årlige udvikler konference WWDC afholdes i år fra den 10. til 14. juni 2013. Billetterne er netop sat til salg.

Apple WWDC holdes i juni – får vi mon iOS 7?

Dette års Apple Worldwide Developers Conference afholdes i perioden 10. til 14. juni i Moscone West Center i San Francisco. Det skriver CNET.com.

 – Apple tester ny iPhone og iOS 7

Det er under Apples WWDC, at Apple normalt præsenterer en stor iOS opdatering, så forventningerne til en iOS 7 præsentation er store.

 – Jonathan Ive arbejder på designændringer i iOS 7

  – “Vores udviklere har haft det mest produktive og profitable år nogensinde, og vi er glade for at vise dem de nyeste fremskridt inden for softwareteknologi og udviklingsværktøjer til at hjælpe dem med at skabe innovative nye applikationer,” siger Philip Schiller, Apples senior vice president for markedsføring.

 – ”Og vi kan ikke vente med at komme nye versioner af iOS og OS X i deres hænder på WWDC,” tilføjede Philip Schiller.

 – Rygte: Apples iOS 7 er forsinket

Billetterne til årets udvikler konference kan købes via Apples WWDC hjemmeside fra i dag til en pris på 1.599 dollar. Der kan du også læse nærmere omkring programmet for konferencen.

Mere om tematikken

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden gik videre med sagen. 24/4/2013 fortsatte vi fortællingen med et indlæg med tematikken Apples iCloud er vokset til 300 millioner brugere – Læs mere her. Få også seneste nyt i sagen her.