Google introducerer 117 nye emojis i Android 11

Google har vist de nye Android 11-emojis frem. Efterårets opdatering kommer til at indeholde emojis med mere ”autentiske” dyr, samt design der også er let at afkode i de sene nattetimer.

Google introducerer 117 nye emojis i Android 11

Inden verdens emoji-dag delte Google de endelige Android 11-karakterdesigns samt et overblik over de 117 nye emojis.

Google vil med Emoji 13.0 gerne have være empatiske i deres udtryk og bringe lighed til tastaturet – Android 11 kommer blandt andet til at bestå af 62 nye karakterer samt 55 hudfarver og kønsvarianter.

Derudover har Google samarbejdet med Monterey Bay Aquarium og Victoria Bug Zoo om at give de nye dyr et “mere autentisk look”. Til den nyeste opdatering tilslutter nye dyr som blandt andet bison, skildpadde, bæver og isbjørn sig. 

Læs også: 10 features i iOS 14, som Apple har hentet fra Android

Android 11 emoji
Her er et lille udvalg af de nye emojis i Android 11.

Google-teamet har også designet også nogle af de nye emojis, så de også gør sig i mørke-tilstand ved ”sent om natten”-tekstning. Alle disse nye – og nu endelige -emoji-figurer kommer til efteråret ved lanceringen af Android 11.

Dem på Android 11 Beta og den nyeste forhåndsvisning af Gboard kan se og sende de nye tegn ved at rulle i den primære emoji-liste, men de vises endnu ikke i tastatursøgning. Derudover er de endelige redesigns til eksisterende emoji ikke tilgængelige i Beta 2.

Læs også: Android 11:  her er de store nyheder