Huawei giver en forsmag på EMUI 9.0 baseret på Android Pie

Huawei har haft travlt til IFA 2018, med både nyt chipset og nye farver til P20-serien. Nu har de også givet et lille indblik i EMUI 9.0.

Huawei giver en forsmag på EMUI 9.0 baseret på Android Pie

Huawei har både offentliggjort næste generation af chipset, fremvist Huawei Mate 20 Lite og offentliggjort en række nye farver til P20-serien, under IFA 2018 i Berlin.

Læs også: Huawei præsenterer nyt chipset

Nu giver Huawei også et lille indblik i deres brugerflade, EMUI 9.0, som er baseret på Android 9 Pie. Samtidig rekrutterer de betatestere til det nye styresytem.

Emui 9
Huawei giver et lille indblik i deres næste brugerflade, EMUI 9.0. Foto: gsmarena.com

Huawei lover en simpel, behagelig og konstant brugeroplevelse. Emui 9.0 vil blandt andet byde på GPU Turbo 2.0 og hurtigere opstart af apps. Der vil også være en rejseassistent via HiVision og videreudvikling af Huaweis egne sundhedsfunktioner. Sunhedsfunktionerne inkluderer, blandt andet, muligheden for at holde øje med den tid man bruger på telefonen, således at man får muligheden for at begrænse sig.

Læs også: Huawei P20 Pro kommer måske i nye fede farver

Lige nu søger Huawei betatestere til EMUI 9.0. For at komme i betragtning skal man enten have en Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10 eller Huawei Mate 10 Pro. Derudover skulle Emui 9.0 også komme til Honor 10, Honor Play og Honor View 10.

Mate 20-serien bliver officielt lanceret til et event i London den 16. oktober. Det forventes at samtlige Mate 20-modeller bliver født med den nye brugerflade, og derfor regner vi også med at EMUI 9.0 bliver endeligt præsenteret samme dag. Det betyder forhåbentligt, at kompatible enheder vil begynde at modtage opdateringen samme dag eller dagen efter.

Historiens videre kronologi

Næste fortælling om sagen finder du her. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 3/9/2018 fortsatte vi fortællingen med en artikel der omhandler Huawei præsenterer nyt chipset – Næste artikel om temaet finder du her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..