iOS 15 klar i dag – fed funktion til at finde Airpods mangler

iOS 15 ruller ud til danske brugere med iPhone 6S eller nyere i aften en gang - den fedeste nye funktion er dog ikke med i denne omgang.

iOS 15 klar i dag – fed funktion til at finde Airpods mangler

Vi har tidligere skrevet, at iOS 15 får en ret fed nyhed, den vil nemlig inkludere AirPods i sit Find min-netværk. Det vil sige, at Apple planlagde at udvide funktionen, så andre brugere kunne hjælpe dig med at finde dine tabte Airpods. Videre igen: Udvidet funktionalitet i forhold til i dag.

iOS 15 kommer i dag

Men nu siger Apple selv, at denne funktion ikke vil være tilgængelig, når Apple lancerer iOS 15 i dag. Det samme gælder for funktioner som Shareplay, Legacy Contacts og muligheden for at tilføje et kørekort til din Apple Wallet, sidstnævnte er ikke tilgængelig i Danmark.

I stedet siger Apple, at disse funktioner vil komme senere i 2021.

Se også: Billige iPhones

Opdateringen ruller formentlig ud i aften

Apple oplyser ikke officielt, hvornår opdateringen vil blive frigivet, men virksomhedens forskellige regionale websteder angiver datoen for opdateringens frigivelse.

Ved at sammenligne, hvad de forskellige landes websteder siger og matche det med de tidszoner, de befinder sig i, kan vi konkludere, at klokken 19.00 dansk tid eller et tidspunkt omkring den tid er sandsynligt. Det er også på dette tidspunkt, at Apple traditionelt udsender systemopdateringer. Det svarer til klokken 10.00 i Cupertino, hvor Apple har deres hovedkontor.

Har du en iPhone 6s eller nyere kan du opdatere til iOS 15. Det er dog ikke alle funktioner, der kommer til alle understøttede iPhones, da ikke alle iPhone har den hardware, der skal til for at kunne bruge alle funktioner i opdateringen. Se komplet oversigt til iPhones, der kan opdatere til iOS 15.

Du opdaterer ved at gå ind i telefonens indstillinger > Generelt > Softwareopdatering. Husk at tage backup af telefonen, inden du opdaterer – man ved jo aldrig om det går galt…

Se også: Nyheder om iOS

 

Videre nyt om iPhone

Interessen for emnet tog ikke slut. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. Efterfølgende d. 17/9/2021 publicerede vi fortællingen om Vi fælder dom: Stor gennemgang af alle Apples nye produkter – Den videre historie om temaet finder du her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om iPhone..