iPhone-ejere klager over dårlig batteritid i iOS 11.4

Over 500 iPhone-ejere har klaget på Apples hjemmeside over, at batteritiden er forringet mærkbart efter opdateringen til iOS 11.4.

iPhone-ejere klager over dårlig batteritid i iOS 11.4

I slutningen af maj udgav Apple iOS 11.4 til iPhone, iPad og iPod touch, men det er ikke alle, der har haft lige meget glæde af opdateringen.

På Apples supportforum har mere end 500 brugere nemlig brokket sig over, at batteritiden er blevet markant dårligere efter opdateringen til iOS 11.4. Mere end 3.000 personer har angivet, at de har samme problem som den person, der har oprettet tråden. Trådstarteren beskriver problemet som følger:

”Min iPhone 6 virkede helt fint, indtil jeg opdaterede til iOS 11.4, og lige siden jeg gjorde det, drænes batteriet hurtigt, selv når jeg slet ikke bruger den. Jeg plejede at kunne gå igennem en hel dag uden at skulle oplade den. Nu holder den måske en halv dag. Jeg undrer mig over, om et eller andet er blevet slået til med den nye opdatering, som jeg skal slå fra for at få længere batteritid. Det er bare mystisk, når jeg ikke har gjort andet end at opdatere iOS, og nu sker dette. Enhver hjælp vil blive meget værdsat.”

Læs også: Nu kan du downloade iOS 12 beta til iPhone, iPad og iPod touch

Den ene kommentar efter den anden melder om det samme problem, og en af dem har også delt et skærmbillede, der viser, at Internetdeling har brugt hele 47 procent af batteriets strøm, selvom vedkommende ikke selv har slået det til. En anden har oplevet, at kameraet bruger hele 64 procent. Mange skriver desuden, at de mister omkring 50-60 procent af strømmen natten over.

Apple har endnu ikke selv kommenteret på problemet, og der er endnu ikke nogen endelig forklaring på, hvad der er årsag til det enormt høje strømforbrug i iOS 11.4. Mange har meldt ud, at batteritiden er blevet normal igen, efter de har opdateret til iOS 12 beta 2. iOS 12 er dog, af naturlige årsager, ikke klar til at blive rullet ud til alle før september, så det er formentlig ikke alle, der har lyst til allerede nu at opdatere til den ikke-færdige software, selv om det kører glimrende uden nogle større fejl og mangler.

Mobilsiden følger sagen og afventer, om der skulle komme en eventuel reaktion fra Apple på de mange iPhone-ejere, der pludselig har dårlige batteritider.

Fortællingen fortsætter

Fortællingen har egentlig ingen ende. Næste relevante historie kom her. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. Efterfølgende d. 6/7/2018 publicerede vi en artikel der omhandler iOS 12 offentlig beta 2 ude til iPhone og iPad – Læs videre her. Se også de seneste nyheder om emnet her.