OnePlus 5 og 5T får Android Pie beta i Kina

Kinesiske bruger af OnePlus 5 og 5T kan nu betateste Android Pie.

OnePlus 5 og 5T får Android Pie beta i Kina

OnePlus er en af de få producenter, der har lovet at lancere Android Pie til en række af deres ældre modeller. Det løfte arbejder de stadigvæk på at holde, og nu tyder det på, at der er godt nyt til ejere af OnePlus 5 og 5T.

Læs også: OnePlus første 5G telefon kommer før OnePlus 7

Den kinesiske pendant til Oxygen OS, med navnet Hydrogen OS, er nået til version 9.0 og betatest af styresystemet er netop startet.

OnePlus 5T Sandstone White
Noget tyder på at Android Pie snart bliver tilgængelig til OnePlus 5 og 5T. Foto: OnePlus.net

Det kinesiske styresystem er måske nok uinteressant for os herhjemme, da det primært er lavet for at imødekomme det kommunistiske styres tåbelige begrænsninger. Der er blandt andet begrænsninger på adgangen til Google og Facebook.

Ikke desto mindre tyder en lancering af Hydrogen OS 9.0 på, at en lancering af Oxygen OS 9.0 også er lige på trapperne.

Kigger man på den tilhørende change log, er der kommet en del Pie-funktioner i det nye Hydrogen. Det inkluderer en ny brugerflade og Android Pies navigations-gestures som kan erstatte OnePlus 5-seriens hardware knapper under skærmen.

Læs også: OnePlus 6T kommer nu til Danmark i lilla

Android Pie-opdateringen til OnePlus 5- og 3-serien er forsinket i forhold til de første udmeldinger, men en åben beta kunne tyde på en snarlig lancering. OnePlus 6 startede betatest af det kinesiske Hydrogen OS i august måned, og den 3. september startede betatest af Oxygen OS. Dermed er der god chance for at OnePlus 5-serien som minimum starter betatest af Android Pie, i vores del af verden, inden årets udgang.