OnePlus OxygenOS 12 ruller ud nu – se nyhederne i det nye OS

OxygenOS 12 ruller lige nu ud til OnePlus 9 og 9 Pro med opdateringer til bedre arbejdsflow og mobil velvære. Se nyhederne her.

OnePlus OxygenOS 12 ruller ud nu – se nyhederne i det nye OS

OnePlus har nu startet udrulningen af den nye OxygenOS 12 til OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro. Opdateringen byder på en opdateret brugergrænseflade med nye funktioner. Målet med de nye funktioner er, at de skal forbedre brugerenes daglige arbejde og brugernes digitale velvære.

OxygenOS 12 ruller ud med nye funktioner

Med den nye OxygenOS 12-opdatering kan OnePlus’ brugere se frem til en række større og mindre opdateringer.

Bedre brug af lys og geografiske elementer i brugerfladen

Blandt andet se frem til følgende en mere afslappet brugeroplevelse med lys. Takket være nye lys- og skyggedesigns minimerer et blødere lys i for eksempel Zen Mode unødvendige distraktioner i brugergrænsefladen, øger læsbarheden og giver brugeren en mere behagelig oplevelse.

Brugerfladen med Oxygen OS 12 bliver mere forenklet i de visuelle elementer ved at rekonstruere sine geometriske elementer. Her er målet at gøre brugerfladens ikoner og typografier mere inkluderende og letforståelig for brugere verden over.

Se også: Hvem sælger OnePlus 9 billigst?

Mere effektiv arbejdsflow med opdateret Shelf-feature og Work Life Balance

OnePlus lover også mere effektivt arbejdsflow med opgraderet shelf-feature. Shelf-feature bliver fuldt ud opgraderet, således at det bliver muligt at tilpasse telefonens opsætning til brugerens individuelle behov. Den nye shelf-feature kan tilpasses med funktionskort i forskellige størrelser og med baggrundsbilleder, så det bliver muligt at gruppere funktioner og tilpasse shelf-layoutet som ønsket.

Desuden er skridttælleren opgraderet til et sundhedskort, der kan forbindes med OnePlus Watch. Det skulle give nemmere og mere direkte adgang til sundhedsoplysninger som antal kalorier eller puls.

OnePlus’ med Work Life Balance-tilstanden rulle nu også ud til globale brugere med Android-telefoner. For eksempel bliver det muligt at kategorisere alle notifikationer og meddelelser fra forskellige apps i to tilstande og sortere dem efter prioritet, der skal gøre det mere simpelt for brugerne at adskille arbejde fra privatliv.

Se også: Anmeldelse af OnePlus 9

Skitsér i Doodle med OxygenOS 12

Endelig er også Doodle-funktionen i Noter opdateret med nye formatteringsværktøjer, så man nu kan skitsere ideer frem for at benytte ren tekst, der for nogen kan virke begrænsende.

OxygenOS 12 opdateringen ruller lige nu ud til OnePlus 9 og 9 Pro, men vi forventer også, at ældre generationer snart modtager opdateringern.

Se også: Nyheder om brugergrænseflader